Refleksoloji

Ayak üzerindeki refleksoloji tedavisi yüzyıllardan beri süregelmiş olan bir halk tedavisinin zaman içinde kesinlik kazanmış tedavi biçimidir. Sadece organsal, kemiksel ve kassal rahatsızlıkların iyileştirilmesini sağlamakla kalmaz, aynı zamanda insandaki duygusal iyileşmeyi de etkiler. Bir bebekten yaşlıya, her yaşa uygundur.

Read More

SÜLÜK TEDAVİSİ

Hadis-i şerifte şifa kaynağı olarak gösterilen ve Batı literatüründe de yerini alan sülükle tedavi
(hirudoterapi), bir çok hastalığın tedavisinde mucizevi sonuçlar vermektedir.
Sülüğün salgısında bulunan yaklaşık 105 adet biyoaktif madde, sülüğün kan emdiği alandan vücut dolaşımına geçerek etki etmektedir.
Sülük tedavisinin başarılı olduğu birçok hastalık bulunmaktadır. Bunlardan Başlıcaları Toplardamar yetmezlikleri, kas yaralanmaları, kireçlenmeler, fibromiyalji, Diyabetik ayak yaraları, Romatoid artrit, Üveit, Behçet hast. ,sarı nokta hastalığı ve Göz Tansiyonu gibi bazı göz hastalıklarıdır.

Read More

Tıbbi Hacamat Tedavisi

Hacamat tedavisi, ciltte gevşeme sağlar ve cilt ve kaslar üzerinde negatif basınç sağlar.

Kan dolaşımını arttırır,

Kas iyileşmesini hızlandırır,

Vakum ile oluşturulan negatif basınç; yeni kanın doku yararına çeşitli faydalar ile akmasını sağlar,

Fiziksel ve duygusal gerilimlerden bir rahatlama hissi sağlar,

İyileşme ve yenilenme sürecini hızlandırır,

Kan akışının artması ve yenilenmesi; toksinlerin ve ölü hücrelerin vücuttan atılmasını sağlar,

Cildi ısıtarak, elastikiyetini yeniden kazanması için dokuları yumuşatır,

İltihaplanmayı azaltır.

Read More

Saç Simülasyonu

Saç simülasyonu yada “micropigmentation”, kellik, saçkıran gibi sorunlara cerrahi müdahale gerektirmeden sunulan çözümdür. Saç simülasyonu saç ekiminden oldukça farklı bir işlemdir. Kalıcı makyaj tekniğine benzeyen bu işlem son yıllarda özellikle erkekler arasında yaygın olarak tercih edilmektedir. Saç dövmesi olarak da bilinen bu işlem, aslında klasik dövmeden oldukça farklı bir işlemdir.

Read More

Profesyonel Cilt Bakımı

İlerleyen yaş,  zorlu hava şartları, sağlıksız beslenme, kötü alışkanlıklar gibi etkiler cilt sağlığını olumsuz etkiler. Dış ve iç etkenler direk maruz kalan cilt, nem dengesini kaybeder ve hasara uğrar.  Profesyonel cilt bakımı sayesinde hasara uğramış cilt onarılır ve eski sağlığına geri kavuşur.

Read More

Profesyonel Make Up (Makyaj)

Profesyonel makyaj, yüzdeki kusurları örterek yüzün güzelliğini ortaya çıkaran “gölgeleme” sanatıdır.  Kapatıcı yönü oldukça güçlü, kaliteli ve profesyonel ürünler kullanılır.

Read More

Lazer Epilasyon

İstenmeyen tüyler insanlık tarihi boyunca bakımlı kadın ve erkeklerin hoşlanmadığı bir durum olmuştur.  Hamam otu gibi bitkisel ürünler, ağda gibi kılı kökünden alma yada traş etmek gibi yöntemlerle bakımlı insanlar istenmeyen tüylerden kurtulmayı hedeflemiştir.  Ancak bu yöntemlerin hepsi geçici hatta bazıları sorunu daha da büyüten cinstendir. İlerleyen teknoloji istenmeyen tüylere de çare sunmakta. Lazer epilasyon istenmeyen tüylerden kurtulmanın en güzel ve en konforlu yöntemi.

Read More

Kirpik Lifting

Hiçbir işlem olmadan, olduğundan daha hacimli ve kıvrık kirpikler elde etmeyi sağlayan bir uygulama, kirpik lifting.
Kirpik lifting son yılların gözde güzellik sırları arasında yer alır. Bu uygulama sayesinde günün her saati uzun, bakımlı kirpikler ve etkileyici bakışlar elde edilir.

Read More

İğneli Epilasyon

En sık tercih edilen, eski bir teknoloji olan  epilasyon yöntemlerinden biri de iğneli epilasyondur.
İğneli epilasyon,  istenmeyen tüylerden kurtulmak için kesin çözüm sunan yöntemlerinden biridir.  Özellikle açık, ince, beyaz tüyler üzerinde oldukça etkili bir yöntemdir. Bu nedenle lazer epilasyonun etki etmediği kişiler bu yöntemi tercih eder.

Read More

G5 & Lenf Drenaj

G5 masajı ve lenf drenaj , bölgesel zayıflamak isteyenler, özellikle kadınların korkulu rüyası olan selülit tedavisinde son yılların gözde uygulamasıdır. Profesyonel ellerde yapılan G5 masajı ve lenf drenaj çok kısa sürede gözle görülür sonuçlar verir. G5 masajı ve lenf drenaj tek tek yada kombine yapılarak uygulanabilen yöntemlerdir.

Read More